Ankommn-Logo-nieuw-300x61

Inspiratie gesprek en kennismaken met Irene van praktijk Bij Ireen

Irene Slangen: “Haal jij alles uit jezelf en je leven?”

Maandag 6 september, vrijdag 1 oktober, maandag 1 november en vrijdag 3 december van 10.30 – 13.00 uur kun je bij me aan tafel schuiven in gastgalerij Ankomm’n.

Durf jij het aan? Wil je meer bereiken en meer uit je leven halen? Weet je alleen niet waar te  beginnen? Heb je geen idee waar je blij van wordt? Wat je talenten zijn en waar je doelen liggen in dit leven?

Pak deze unieke kans om kennis te maken met mij, mijn werkwijze en levensvisie. Ik ga, samen met jou, uitzoeken waar jij op dit moment staat in je leven. Waar je kansen liggen, wat je talenten zijn en vooral hoe jij weer het beste leven gaat leven.

Mijn naam is Irene Slangen en als ervaren coach en medium begeleid, coach en inspireer ik de ander om het beste uit het leven te halen. Als je fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vastloopt én hier verandering in wenst ben ik de juiste persoon voor je. Als coach en medium werk ik al meer dan 10 jaar in dit vak en heb ik een met unieke handvatten in huis om in te zetten, zodat jij inzichten krijgt en uiteindelijk je regie weer kunt pakken.

Je bent van harte welkom voor een inspirerend persoonlijk gesprek onder vier ogen waar verder geen kosten aan verbonden zijn. Maar een lekkere cappuccino/latte macchiato of een heerlijk gemaakt huisgebak gemaakt door Ankomm’n sla ik niet af.
Er is geen afspraak nodig, wel graag aanmelden: info@bijireen.nl

Gastgalerij Ankomm’n vindt je aan de Mentinkweg, nummer 5. (ingang Rondweg West)

Datum

mrt 24 2023

Tijd

10:30 - 13:00
Categorie

Anita

Deze geboren en getogen Wenterswiekse heeft al veel gedaan. Van secretaresse tot boerin (melkveehouderij) tot bedrijfsleider in de horeca tot nu: gastvrouw van haar eigen sociaal maatschappelijke onderneming: Gastgalerij Ankomm’n.

Samen met Hans Hendriks hebben zij dit concept op geheel eigen wijze neergezet als pop-up galerie en restaurant op de authentieke Deale van boerderij het Mentink van Natuurmonumenten.

een eigen sfeer is hier gecreëerd met vintage inrichting, geinspireerd uit de tijd van Anita’s grootouders op de boerderij. Vaste gasten , groepen die reserveren voor workshops of lezingen of anders, alsook toevallige passanten worden hier ontvangen met biologische hapjes, drankjes en streekproducten. Gaandeweg ontstonden meer activiteiten (muziek, performances, exposities) en een gevarieerder gebruik (vergaderen, cursussen, biologische vegetarische maaltijden bereiden}.

Een publiek dat de natuurlijke omgeving weet te waarderen, zich aangesproken voelt door duurzaamheid, biologische voedselproductie en streekproducten, en dat graag geniet van uiteenlopende culturele activiteiten. Of publiek dat toevallig langs komt op een wandel- of fietstocht en in Ankomm’n een aantrekkelijk rustpunt (terras) ziet.

Hans

Een plek waar ik wel alleen kon zijn”, na het verlies van z’n vrouw. Dat zocht Hans Hendriks in 2010, toen nog wonend in Deventer, op z’n geboortegrond Winterswijk.

Het werd, na ‘Den Oppas’ bij het Korenburgerveen, de leegstaande boerderij op het Landgoed Mentink van Natuurmonumenten, die hij in 2013 anti-kraak mocht betrekken. Hier vond hij rust en ruimte.

Niet om stil te zitten, want inmiddels had de voormalige biologieleraar zich ontwikkeld tot een verdienstelijk fotograaf van het landschap rond Winterswijk. De boerderij nodigde uit tot gebruik van de beschikbare ruimten voor exposities en cursussen.

Met de nodige creativiteit en hergebruik van materialen werden de jongveestal en de deel tegen lage kosten opgeknapt en geschikt gemaakt voor de nieuwe bestemming.

Daarnaast bracht zijn passie voor de natuur Hans ertoe om wandelingen en excursies te organiseren in dit prachtige landgoed.