Ankommn-Logo-nieuw-300x61

Lezing mediumschap door Irene Slangen

Donderdag 1 september geeft Irene Slangen van praktijk Bij Ireen een lezing en vertelt over haar werk als medium. Wat is mediumschap, hoe ziet het leven van een medium eruit en wat zijn de beweegredenen om naar een medium toe te gaan.

Irene gaat uitleggen dat het nuttig is deze gave en talent te blijven ontwikkelen en net, als bij andere beroepen, een gedegen opleiding van belang is. De lezing bevat praktische ervaringen en een dosis humor, wat niet alleen leuk is om naar te luisteren, maar wat aanzet tot nadenken. Daarnaast zal Irene een korte demo geven, zodat haar werk nog meer inzichtelijk voor de bezoeker wordt.

Iedere bezoeker gaat naar huis met stof tot nadenken en inzichten over onderwerpen zoals intuïtie, leven vanuit je ziel,  waar is de spirituele wereld, hoe kun je jezelf blijven ontwikkelen, kennis maken met jou missie en luisteren naar je ziel.


Entree is 15 euro inclusief koffie of thee en wat lekkers.

Inloop vanaf 19.15 uur.

Datum

sep 01 2022
Verlopen!

Tijd

19:30
Categorie

Anita

Deze geboren en getogen Wenterswiekse heeft al veel gedaan. Van secretaresse tot boerin (melkveehouderij) tot bedrijfsleider in de horeca tot nu: gastvrouw van haar eigen sociaal maatschappelijke onderneming: Gastgalerij Ankomm’n.

Samen met Hans Hendriks hebben zij dit concept op geheel eigen wijze neergezet als pop-up galerie en restaurant op de authentieke Deale van boerderij het Mentink van Natuurmonumenten.

een eigen sfeer is hier gecreëerd met vintage inrichting, geinspireerd uit de tijd van Anita’s grootouders op de boerderij. Vaste gasten , groepen die reserveren voor workshops of lezingen of anders, alsook toevallige passanten worden hier ontvangen met biologische hapjes, drankjes en streekproducten. Gaandeweg ontstonden meer activiteiten (muziek, performances, exposities) en een gevarieerder gebruik (vergaderen, cursussen, biologische vegetarische maaltijden bereiden}.

Een publiek dat de natuurlijke omgeving weet te waarderen, zich aangesproken voelt door duurzaamheid, biologische voedselproductie en streekproducten, en dat graag geniet van uiteenlopende culturele activiteiten. Of publiek dat toevallig langs komt op een wandel- of fietstocht en in Ankomm’n een aantrekkelijk rustpunt (terras) ziet.

Hans

Een plek waar ik wel alleen kon zijn”, na het verlies van z’n vrouw. Dat zocht Hans Hendriks in 2010, toen nog wonend in Deventer, op z’n geboortegrond Winterswijk.

Het werd, na ‘Den Oppas’ bij het Korenburgerveen, de leegstaande boerderij op het Landgoed Mentink van Natuurmonumenten, die hij in 2013 anti-kraak mocht betrekken. Hier vond hij rust en ruimte.

Niet om stil te zitten, want inmiddels had de voormalige biologieleraar zich ontwikkeld tot een verdienstelijk fotograaf van het landschap rond Winterswijk. De boerderij nodigde uit tot gebruik van de beschikbare ruimten voor exposities en cursussen.

Met de nodige creativiteit en hergebruik van materialen werden de jongveestal en de deel tegen lage kosten opgeknapt en geschikt gemaakt voor de nieuwe bestemming.

Daarnaast bracht zijn passie voor de natuur Hans ertoe om wandelingen en excursies te organiseren in dit prachtige landgoed.